Πως μπορείς να βάλεις το όνομα σου στο επόμενο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός από τη Μαρίνα Γιώτη!

Το Γέτι, αυτό το μαγικό μπλε τερατάκι μπήκε στα σπίτια πολλών οικογενειών και έγινε ο πιο πιστός φίλος μικρών αλλά και μεγάλων. Ένα παιδικό βιβλίο που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο και μαθαίνει στα παιδιά μια μικρή αλλά θαυματουργή λέξη: Ακόμη.

Και οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν ότι αυτή είναι μια μαγική λέξη που, όταν τη χρησιμοποιούν σωστά, το μυαλό του μεγαλώνει και μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσει.

Η Μαρίνα Γιώτη ετοιμάζει μια νέα τρυφερή ιστορία η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και ζητά τη συμβολή των μικρών της φίλων.

βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό:

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η συγγραφέας έχει ανεβάσει τον διαγωνισμό στον οποίο μπορούν όλοι να συμμετέχουν. Πώς;

Γράψε μια ή δύο προτάσεις εμπνευσμένες από το «Γέτι» σε σχόλιο και δες το να δημοσιεύεται στο επόμενο βιβλίο της Μαρίνας!

Είσαι μικρός αναγνώστης, γονιός ή εκπαιδευτικός και αγάπησες το «Γέτι, η δύναμη του ακόμη»; Γράψε ένα απόφθεγμα εμπνευσμένο από το βιβλίο και δες το να δημοσιεύεται με το όνομά σου στο νέο βιβλίο της Μαρίνας από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Και δεν τελειώσαμε εδώ! 3 από τους συμμετέχοντες με κλήρωση που θα γίνει στις 11/6 θα κερδίσουν από ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Διόπτρα!

Τι πρέπει να κάνεις;
• Follow στο profil της Μαρίνας
• Το κείμενο σου σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού (δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 2 προτάσεις)
• Διάρκεια διαγωνισμού 10/5/21 έως 10/6/21

Βρες εδώ τον διαγωνισμό στο Instagram!

Υ.Γ. Ανακάλυψε όλα τα βιβλία της Μαρίνας Γιώτη από τις εκδόσεις μας. 

Photo cover:pixabay.com/Sarah Richter

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin