Τα δύο ζώδια που αποφεύγουν να αναλάβουν σοβαρές ευθύνες

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να χριστούν ευθύνες γιατί δεν αντέχουν την πίεση και αναζητούν μόνιμα την ελευθερία τους, καθώς έχουν καταφέρει να έχουν και ένα δικό τους ωράριο και τρόπο που κινούνται. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι τα δύο ζώδια που δεν το κάνουν επίτηδες αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρές ευθύνες.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν είναι το ζώδιο το οποίο μπορείς να βασιστείς πάνω του για σοβαρά ζητήματα. Πολύ εύκολα αλλάζει γνώμη και άποψη, είναι πάντα ανάμεσα σε δίλημμα και βαριέται εύκολα. Αν πας να τον κουράσεις φεύγει γρήγορα. Ο Δίδυμος αναζητά την ανεμελιά και την ελευθερία , μακριά από σοβαρές ευθύνες…..

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα καταφέρει εύκολα να αναλάβει και να αντεπεξέλθει σε μία σοβαρή ευθύνη. Βρίσκεται σε μία μόνιμη αναχώρηση, είναι με το ένα πόδι σχεδόν έξω από την πόρτα. Είναι πανέξυπνος αλλά δεν θέλει πίεση, στην πρώτη πίεση που θα νιώσει θα φύγει. Του αρέσουν οι εμπειρίες αλλά χωρίς ευθύνες και προβλήματα. Μπορεί να γνωρίζει ότι θα έχει πολύ καλές οικονομικές απολαβές για κάποια δουλειά που του έχει ανατεθεί, αλλά στο πρώτο πρόβλημα να νιώσει ασφυξία και θα τα παρατήσει.

Photo cover: pixabay.com/Gerd Altmann

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα