Τα δύο ζώδια που θα διαλύσουν τον γάμο τους εύκολα

Υπάρχουν δύο ζώδια που πολύ εύκολα θα διαλύσουν τον γάμο τους εφόσον βέβαια του δοθεί μία αφορμή. Βασικά είναι θέμα ελευθερίας, δεν αντέχουν την παραμικρή καταπίεση και δεν θα παραμείνουν σε έναν γάμο, απλά για να είναι εκεί. Τα σκήπτρα έχουν ο Υδροχόος και ο Τοξότης.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να του έχεις εξασφαλισμένη την ελευθερία του, είτε κάνει οικογένεια είτε όχι, σεβόμενος όλους τους θεσμούς θέλει την προσωπική του ελευθερία. Αν δεν του την στερήσεις, έχεις μέλλον μαζί του. Αγαπάει τα παιδιά και συνήθως κάνει πολλά και τα αναστρέφει με βασική αρχή την ανεξαρτησία. Δεν θέλει μέσα στον γάμο να τον καταπιέσεις θέλει να υπάρχει οξυγόνο και να περνάει καλά με τον σύντροφό του. Δίνει και δίνει πολλά αλλά θέλει ταυτόχρονα να παίρνει χωρίς να ζητάει. Πολύ σημαντικό είναι να μην του στερείς τα θέλω και τα όνειρά του γιατί παλεύει πολύ για αυτά.

Τοξότης

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι Τοξότες χωρίζουν και μάλιστα όταν δεν ήταν καθαρά από αγάπη ή έρωτα η πρόταση γάμου. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, δεν έχει ωράρια και δεν δέχεται έλεγχο. Αγαπάει την οικογένεια και τα παιδιά, αλλά των άλλων … δύσκολα θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί. Και αν την πάρει, ακόμα πιο δύσκολα θα στεριώσει αυτός ο γάμος. Ο μόνος τρόπος για να στεριώσει γάμος με Τοξότη είναι να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ένα μικρό παιδί…. και να ξέρεις να συγχωρείς… γιατί έχεις να συγχωρέσεις πολλές φορές.

Photo cover:pixabay.com/Tú Anh

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα