Βαγγέλης Κωνσταντινίδης: Τι θυμάμαι από την Μαλβίνα και τον Διονύση Χαριτόπουλο

Στις 7 Ιουνίου το 2002 έφυγε απ τη ζωή η Μαλβίνα Κάραλη….το πολυτάλαντο πλάσμα με τα αγορίστικα μαλλιά και το βιτριολικό χιούμορ!

Δεν συναντήθηκαν ποτέ οι δρόμοι μας όμως ο μεγάλος της έρωτας και σύντροφός της για πολλά χρόνια Διονύσης Χαριτόπουλος, συγγραφέας και διευθυντής  δημιουργικού σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες τότε, με δυο ατάκες του καθόρισε μέσα μου την επαγγελματική διαδρομή που διένυσα.

Ήταν αρχές του ´90 και είχε πάρει απόφαση, μετά από χρόνια έρευνας και έχοντας συγκεντρώσει τεράστιο υλικό να αποσυρθεί και να αφιερώσει όλη τη δημιουργική του ενέργεια για να γράψει το βιβλίο που θεωρούσε έργο ζωής «Άρης ο αρχηγός των ατάκτων».

Στα interview που ακολούθησαν για τη διαδοχή του στη θέση του επικεφαλής Δημιουργικού προφανώς κάτι είπα καλά και ήμουν εκείνος που επέλεξε η εταιρεία. Μια μέρα πριν φύγει ζήτησε να με δει στην αίθουσα παρουσιάσεων – Ρε συ πολύ μικρός δεν είσαι για νά ‘σαι ο Κωνσταντινίδης…;

(Μούγγα εγώ)- Δεν ξέρω γιατί σε πιστεύουν τόσο πολύ εδώ αλλά πιάσε την ευκαιρία απ τα @ρχιδι@…(Κάτι μεταξύ ψελλίσματος και μούγγας εγώ).

Ένας από τους λόγους που έμεινα σ εκείνη τη διαφημιστική πολυεθνική εταιρεία 11 ολόκληρα χρόνια μέσα σ έναν ορυμαγδό ευθυνών και γεγονότων ήταν για να αποδείξω και σε μένα και σ εκείνον ότι ήμουν μικρός για να είμαι ο Κωνσταντινίδης αλλά μπορούσα να κάνω μεγάλα πράγματα…

Α ρε Μαλβίνα…νάσαι καλά Διονύση!

Βαγγέλης Κωνσταντινίδης

Photo cover:pixabay.com/justraveling

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin