Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 9/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Μια μέρα πριν την κορύφωση της Νέας Σελήνης του μήνα με τη συνοδεία της Ηλιακής Έκλειψης, η Σελήνη στους Διδύμους δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντιληφθούμε καλύτερα τα γεγονότα.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πολύ παραπλανητικό διάστημα και η σημερινή μέρα μας προειδοποιεί με κάθε τρόπο γι αυτό.

Στιγμές που ονομάζουμε άτυχες, κακή διαχείριση των καταστάσεων, άσκοπη εξιδανίκευση, τάση να εξαπατήσουμε και να εξαπατηθούμε, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά, σε μια μέρα που αισθανόμαστε κάπως εγκλωβισμένοι.

Η μέρα αυτή δεν προσφέρεται για δραστηριότητες ούτε για σοβαρές ενασχολήσεις. Καμία σημαντική απόφαση δεν θα σταθεί στο μέλλον και καμία  επαφή που θεωρούμε σημαντική  δεν θα είναι όπως νομίζουμε.

Εμπόδια, αναβολές, ματαιώσεις, καθυστερήσεις, αλλαγές, θα μας απογοητεύσουν αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε πως κάθε εμπόδιο για καλό εν όψει της αυριανής έκλειψης.

Μπορούμε λοιπόν να δούμε τη μέρα σαν μια ευκαιρία να αυξήσουμε την προσοχή μας και να είμαστε υποψιασμένοι περισσότερο από άλλες φορές.

Είναι από τις μέρες που η καχυποψία μας προφυλάσσει και το μικρό καλάθι είναι το ιδανικότερο.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, που καλούνται να ξεχωρίσουν τις μεταξωτές κορδέλες από τα φύκια.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin