Τα 2 ζώδια με τη μεγαλύτερη παρατηρητικότητα

Υπάρχουν δύο ζώδια που χαρακτηρίζονται για την παρατηρητικότητα τους. Ένα γνώριμο στοιχείο τους είναι ότι βλέπουν τα πάντα, ακόμη και το παραμικρό και δεν μιλάνε. Η σιωπή τους είναι η τακτική τους, ξέρουν αλλά δεν επεμβαίνουν. Θα μιλήσουν τελευταίο αν χρειαστεί!

Λέων

Θα σας φαίνεται περίεργο που ο αρχηγός και ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού είναι ένα από τα δύο ζώδια που δεν τραβάει τη προσοχή επάνω του. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο ότι ξέρει ότι δεν πρέπει να μιλήσει και ως αρχηγός ξέρει να βάζει το όριο και στον εαυτό του. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση όταν θιχτεί σε προσωπικό επίπεδο να πολεμήσει ως αρχηγός και να κερδίσει τη νίκη αφήνοντας τον αντίπαλο σε πολύ δύσκολη θέση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορούμε να πούμε ότι έχει μάτια παντού! Η αντίληψη του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν του ξεφεύγει το παραμικρό. Καταγράφει τα πάντα στο μυαλό του, εικόνες, πληροφορίες, μέχρι και διαθέσεις. Θα ανοίξει το στόμα του μόνο αν χρειαστεί και βέβαια τότε όποιος και αν είναι απέναντί του πρέπει να πάει να κρυφτεί.

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin