Ελεονώρα Μελέτη: Το αινιγματικό μήνυμα για το επόμενο βήμα της

Με ένα αινιγματικό post θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη, να μοιραστεί τα συναισθήματα χαράς που την έχουν κατακλύσει ενόψει το νέου βήματος που ετοιμάζεται να κάνει.

Η ίδια, αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό το νέο βήμα που ετοιμάζει, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έστειλε το δικό της μήνυμα: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι.

Με αυτό το “αινιγματικό” ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της ήταν η Ελένη Μενεγάκη που θα ξεκινήσει κι εκείνη δική της εκπομπή στο Mega: «Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη… άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου… Καλή επιτυχία, λοιπόν, σε ό,τι καινούριο έρχεται στη ζωή σου, Ελεονώρα μου!».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα