Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 10/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Στην  πολύ σημαντική σημερινή Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από την μερική Έκλειψη Ηλίου, καλούμαστε να εντείνουμε την προσοχή μας σε ό,τι κάνουμε και σε ό,τι επιδιώκουμε.

Η δια ζώσης συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή και η κόντρα με τον Ποσειδώνα, είναι δύο χαρακτηριστικά που δυσκολεύουν τις μέρες μας, λόγω απατηλών αισθήσεων και ανεπαρκούς διάκρισης.

Η προσοχή θα πρέπει να είναι αμείωτη ως την Κυριακή αλλά ειδικά σήμερα στην κορύφωση της έκλειψης, χρειάζεται να αποφύγουμε πολλά.

Αποφεύγουμε λοιπόν συζητήσεις που λόγω διαφωνίας βλέπουμε πως είναι αδιέξοδες. Αποφεύγουμε υπογραφές, συμφωνίες και σημαντικές αγορές. Δεν δίνουμε προκαταβολές και δεν αποφασίζουμε άμεσα.  Χαλιναγωγούμε τον ενθουσιασμό μας και βάζουμε φρένο σε παρατεταμένες εξωστρεφείς συμπεριφορές.

Κρατάμε επιφυλάξεις και ακούμε προσεκτικά τι μας λένε. Προσπαθούμε να δούμε τα κίνητρα των άλλων και αν όλο αυτό ακούγεται ως καχυποψία, ας την προτιμήσουμε από το να πέσουμε σε παγίδες και πλάνες που θα μας απογοητεύσουν πολύ.

Γιατί αυτή η Νέα Σελήνη και έκλειψη έχει τη δύναμη να μας απογοητεύσει. Γι αυτό δεν πρέπει να της δώσουμε ισχύ και δύναμη να το κάνει.

Αυτό θα το επιτύχουμε αν χαλαρώσουμε και αφουγκραστούμε τα πάντα, δεν βιαστούμε να χαρούμε ή να λυπηθούμε, να πιστέψουμε χωρίς αμφιβολία και να καταθέσουμε χωρίς εχέγγυα.

Το συναίσθημα αεροβατεί και μοιάζει με πεταλούδα που έλκεται από το φως. Πρόσωπα επιστρέφουν και μας αναστατώνουν και παλιές καταστάσεις επανέρχονται για να γίνουν μέλλον.

Όλες μας οι επαφές χρειάζονται τεράστια προσοχή ενώ αποφεύγουμε να λέμε έστω και καλοπροαίρετα ψέματα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Ιδανικά θα ήταν σήμερα να βρεθούμε σε μια παραλία, να αφιερώσουμε τη μέρα σε χαλαρές ασχολίες και πνευματικές και σωματικές ασκήσεις και αν δουλεύουμε να κάνουμε διαλλείματα ξεκούρασης και συγκέντρωσης.

Προσοχή στο άγχος, στην ένταση και στην αφηρημάδα, που θα δημιουργούν διαρκώς προβλήματα, λάθη και απώλειες.

Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες γεννημένοι στο τέλος του δεύτερο και αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin