Ποια ζώδια σας αφήνουν να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση

Είναι παράδοξο αλλά ναι υπάρχουν και άντρες που αφήνουν την γυναίκα να έχει το πάνω χέρι σε μία σχέση. Το ζώδιο τους είναι συνήθως ή Καρκίνος ή Ταύρος. Είναι συναισθηματικοί και σέβονται τη γυναίκα ως έννοια, ως φιλοσοφία και της το δείχνουν, Την αφήνουν να ηγείται στη σχέση, να έχει αυτό που λέμε το πάνω χέρι και το κάνουν από σεβασμό, όχι από ηττοπάθεια.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός σύντροφος. Κάνει τη γυναίκα να νιώθει θηλυκό και της διοργανώνει ρομαντικές νύχτες. Στη σχέση του είναι πολύ δοτικός και αφήνει τη σύντροφο του να οργανώνει την ζωή τους στην καθημερινότητά τους, είναι και λίγο τεμπέλης δεν θέλει και πολλές ευθύνες. Την ακολουθεί σε ότι προγραμματίσει χωρίς να ρωτάει πως και γιατί….

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο πιο ρομαντικός του ζωδιακού, δίνετε ολοκληρωτικά και αγαπάει με πάθος. Εκδηλώνει με μεγάλη τρυφερότητα τα συναισθήματα του και αφήνει τη γυναίκα να αποφασίζει για όλα. Από του θα πάνε διακοπές, μέχρι τι ώρα θα κοιμηθούν το βράδυ. Ο Καρκίνος έχει την τάση του ότι όλα τα κάνουμε μαζί, σαν σιαμαία. Την αφήνει να ψωνίζει για αυτόν, γιατί ξέρει ότι θα του πάρει κάτι που θα του αρέσει πολύ. Η εμπιστοσύνη που δείχνει στο ταίρι του είναι σε όλα τα επίπεδα.

Photo cover:pixabay.com/Werner Heiber 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα