Οι τρεις πεισματάρηδες του ζωδιακού που δεν κάνουν πίσω

Στους καβγάδες μιας σχέσης, ο ένας από τους δύο πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω, για να μην καταλήξει το ζευγάρι σε Βατερλώ. Υπάρχουν τρία ζώδια όπου θα πρέπει από την αρχή να γνωρίζετε ότι θα κάνετε εσείς πίσω. Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι τα τρία ζώδια που δεν θα κάνουν ποτέ πίσω. Πάντα έχουν δίκιο, δεν συμβιβάζονται ποτέ και αν δεν κάνετε εσείς την υποχώρηση θα επέλθει ο χωρισμός.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι η χαρά της ζωής μέχρι βέβαια να πεισμώσει που μεταμορφώνεται τελείως. Γίνεται δυσκίνητος και δεν έχει ελιγμό, αυτό είναι και άμα σου αρέσει, αν όχι πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Κλείνει τα αυτιά του και τα μάτια του, ούτε ακούει ούτε βλέπει, είτε μιλάς είτε όχι είναι το ίδιο. Δεν ρίχνει νερό στο κρασί του, θα περάσει το δικό του πάση θυσία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο πιο πεισματάρης του ζωδιακού. Μπορεί να έχει λάθος και να το γνωρίζει πολύ καλά, αλλά θα πορευτεί με το λάθος και ας του βγει και σε κακό. Δεν θα υποχωρήσει με τίποτα, όσο ρομαντικός, ερωτικός και προστατευτικός είναι, τόσο απρόσωπος και αμετακίνητος από την θέση του είναι όταν πεισμώσει. Συγκλονιστικοί σύντροφοι αλλά πρέπει να έχεις την υπομονή να κάνεις εσύ το πίσω βήμα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που στους καβγάδες του δείχνει το πρόσωπο του επικριτή. Αυτός ξέρει τα πάντα και δεν χωράει αμφισβήτηση σε αυτό. Δεν θα κάνει ποτέ πίσω και θα σε φτάσει στο σημείο να του ζητάς συγνώμη, είτε έχεις δίκιο είτε όχι, απλά επειδή σε χειραγωγεί. Η πιο ασφαλή λύση είναι να τον αφήσεις να τσακώνεται μόνος του.

Photo cover:pixabay.com/mohamed Hassan 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin