Ο μαγικός χώρος του σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου στην Σίφνο

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο επάνω στο κεντρικό Στενό της Απολλωνίας στη Σίφνο, στήθηκε το καινούργιο μαγαζί του σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου και του συνεργάτη του Γιάννη Λεμπέση με σήμα Le Cotecheri, designed by dassios.

Είναι το 3ο κατάστημα της εταιρίας dassios@cο που δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο με εξαγωγές των δημιουργιών του σχεδιαστή. Τα άλλα δύο καταστήματα, το ένα με σήμα le Cotecheri βρίσκεται στη Σέριφο, ενώ το flagship store της εταιρίας dassios βρίσκεται στη Μύκονο.

Πιστός στη σχεδιαστική του αντίληψη, ο σχεδιαστής διαμορφώνει ο ίδιος τους χώρους πώλησης των δημιουργιών του επηρεασμένος πάντα από τις παραδόσεις των λαών δημιουργώντας κατάστήματα με ethnic concept και με αυθεντικά προϊόντα που συλλέγει ή διαλέγει ο ίδιος στα ταξίδια του.

Στο κατάστημα της Σίφνου, το οποίο μυρίζει Βόρεια Αφρική θα βρείτε αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη σπιτιού και ενδύματα από όλο τον κόσμο, αλλά και φυσικά τις  δημιουργίες του σχεδιαστή ειδικά φτιαγμένες για αυτό το κατάστημα. Τα πάντα εκεί είναι μοναδικά κομμάτια για ιδιαίτερους πελάτες που γοητεύονται από τις χειροποίητες δημιουργίες και το αποτέλεσμα της δουλειάς των χειροτεχνών του κόσμου.

Εκεί, θα σας εξυπηρετήσει ο Στέλιος, ο αγαπημένος όλων των πελατών και μόνιμος συνεργάτης του σχεδιαστή.

Σε επίσκεψή σας στο κατάστημα Le Cotecheri στη Σίφνο θα μπορέσετε να απολαύσετε το ποτό σας στην μποστινή αυλή που είναι ειδικά διαμορφωμένη να φιλοξενεί πελάτες και φίλους. Η γενικότερη ιδέα του concept των δυο συνεργατών είναι το pleasure with business κάτι που νοιώθει άμεσα ο επισκέπτης.

Στοιχεία Επικοινωνίας / Ταυτότητα

Κατάστημα Le Cotecheri Σίφνος

Απολλωνία Στενό Σίφνου

Τηλέφωνο 2284033970

Atelier Dassios

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 35

106 75 Αθήνα

www.dassios.com

Instagram: le_cotecheri

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin