Ποιοι είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι του ζωδιακού

Οι πιο κτητικοί σύντροφοι του ζωδιακού είναι δύο, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός. Όποιος έχει εμπειρία καταλαβαίνει για πoιο πράγμα μιλάω. Αυτά τα δύο ζώδια όταν είναι ερωτευμένα χάνουν την λογική τους και γίνονται κτητικοί, ζηλιάριδες και πιεστικοί. Δεν σε αφήνουν να πάρεις αέρα, νομίζουν ότι είσαι κάτι δικό τους και μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λότο του ρομαντισμού του νομίζει ότι είναι ένα μαζί σου. Σκέφτεται για δύο, ζει για δύο και αναπνέει για δύο. Εσύ σαν προσωπικότητα μέσα στην σχέση δεν υπάρχεις. Το μυαλό του κολλάει και είναι κτητικός και προστατευτικός ταυτόχρονα, η συντρόφικότητα του χτυπάει κόκκινα. Απαγορεύεται να κάνεις κάτι μόνος σου! Πρέπει να ζητάς την άδεια του για το οτιδήποτε και που λόγος να ξενοκοιτάξεις….

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι η έννοια της καταπίεσης και αυτό γιατί και οι ίδιοι καταπιέζουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Είναι ζηλιάρης με εμμονή. Αν του δώσεις μία αφορμή θα βρει άλλα δέκα πατήματα. Η εμμονή του φτάνει σε σημείο να μην χρειάζεται αφορμή και να κάνει σκηνές απλά και μόνο για να τις κάνει και να είσαι υπό. Σε ένα μήνυμα να αργήσεις να απαντήσεις, νομίζει ότι τον έχεις παρατήσεις και είσαι με κάποιον άλλον και περνάς και ωραία.

Photo cover:pixabay.com/Blass Werden

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin