Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας  14/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

 Η εβδομάδα ξεκινά με την υπενθύμιση πως τα νομίσματα έχουν πάντα δύο όψεις και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας και τις μέρες που ακολουθούν.

Η σύγχυση και η διανοητική ταλαιπωρία μαζί με τα απωθημένα που βγαίνουν διαρκώς στην επιφάνεια, μας έχουν διαταράξει τη γαλήνη και το δυσάρεστο είναι πως δεν θα αποκασταθεί γρήγορα.

Η εβδομάδα αρχίζει με την κόντρα του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, η οποία συνεχίζει μια ανελέητη απογοήτευση και έναν ασταμάτητο εκνευρισμό που προκαλούνται σε συνδυασμό με άλλες πλανητικές όψεις.

Για άλλη μια μέρα δεν βοηθιόμαστε για να ξεκαθαρίσουμε τα κουβάρια μας ενώ τα περισσότερα γεγονότα εξελίσσονται έτσι όπως δεν τα επιθυμούμε.

Πάντα κάτι πάει στραβά και ούτε σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να δούμε καθαρά οτιδήποτε μας απασχολεί.

Η έντονη δραστηριότητα δεν βοηθάει και οι τυχεροί είναι μόνο όσοι μπορούν να βρεθούν κοντά σε θάλασσα ή να έχουν την πολυτέλεια της απομόνωσης.

Από το απόγευμα και μετά οι κόντρες της Σελήνης στον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο, ρίχνουν κατακόρυφα τη διάθεση αλλά και τη σωματική δύναμη.

Το βράδυ πιθανότατα η ενέργεια θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και η γενικότερη κούραση σε υψηλά.

Απαραίτητη είναι και άλλη μια υπενθύμιση, αυτή της κορύφωσης της κόντρας του Κρόνου με τον Ουρανό που γίνεται μεθαύριο αλλά επηρεάζει από προχθές!

Η καταπίεση έχει φτάσει σε οριακά σημεία και τα ξεσπάσματα που έρχονται αναμένονται επικά.

Προσοχή σε ό,τι κάνουμε, λέμε και επιθυμούμε.

Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν  Ιχθύες, Δίδυμοι. Τοξότες και Παρθένοι, που βλέπουν να τους εγκαταλείπει σταδιακά και η υπομονή τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα