Μαρία Σάκκαρη: Oσα δήλωσε η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, για εκείνη (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε τις καλύτερες εβδομάδες τις καριέρας της στο Παρίσι και το Roland Garros και η μητέρα της, Αγγλική Κανελλοπούλου μίλησε για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η πρώην τενίστρια, από την οποία ζήτησε… συγγνώμη η 25χρονη αθλήτρια καθώς της έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μίλησε τηλεφωνικά με την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Το τένις είναι ένα… άτιμο άθλημα», είπε η μητέρα της Σάκκαρη που κατάφερε να φτάσει στις «4» του γαλλικού Οπεν. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς», είπε συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου.

«Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα», κατέληξε για την κόρη της.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα