Πώς θα αποκτήσεις βελούδινα χέρια και πόδια

H Gerovital έρχεται και πάλι να σας καταπλήξει με δύο πρωτοποριακά προϊόντα. Μία θεραπευτική κρέμα για τις φτέρνες των ποδιών και μία εκπληκτική κρέμα χεριών με γλυκερίνη. Θα δείτε τα πόδια σας και τα χέρια σας να μεταμορφώνονται σε βελούδινα.

Θεραπευτική Κρέμα για τις Φτέρνες Ποδιών

Θεραπευτική Κρέμα για τις Φτέρνες Ποδιών

Οι σκισμένες φτέρνες εκτός από πρόβλημα αισθητικό, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα υγείας το οποίο θα προκαλέσει πόνο και δυσφορία. Για να αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση, η νέα κρέμα για τις φτέρνες με μπαμπού είναι ειδικά κατασκευασμένη για να αφαιρεί τα σκισίματα και το παχύ & τραχύ στρώμα που εμφανίζεται στις φτέρνες, δίνοντας ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα. 

Κρέμα Χεριών με Γλυκερίνη

Κρέμα Χεριών με Γλυκερίνη

Με πλούσια περιεκτικότητα σε φυσικά έλαια και γλυκερίνη η κρέμα ενυδατώνει και απαλύνει το αφυδατωμένο δέρμα των χεριών. Η σύνθεσή της με γλυκερίνη δίνει στο δέρμα υψηλή επούλωση και ενυδάτωση. Μία φορά την εβδομάδα, το βράδυ, απλώστε την κρέμα σε ένα παχύ στρώμα, φορέστε βαμβακερά γάντια και προσπαθήστε να κοιμηθείτε με αυτά στη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα που θα διαπιστώσετε το πρωί είναι θεαματικό.

Photo cover:pixabay.com/Pexels 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin