Σταματίνα Τσιμτσιλή – Αποσύρεται από την καμπάνια για την γονιμότητα

Η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την απάντησή της, για την συμμετοχή της στο σποτ σχετικά με το συνέδριο γονιμότητας. Να θυμίσουμε ότι το σποτ χαρακτηρίστηκε σεξιστικό μέσα από τα social media. Τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και η ΕΡΤ, καθώς και το ΑΠΕ αποσύρουν την στήριξη από το συγκεκριμένο συνέδριο.

Προφανώς την ίδια τακτική θα την ακολουθήσουν και άλλο επώνυμοι,

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: “Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media.
Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.
Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα.
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ με βρίσκει αντίθετη διότι το ταξίδι της μητρότητας δεν ορίζεται μόνο από ένα βιολογικό ρολόι που χτυπάει απειλητικά με όρους γονιμότητας αλλά και από άλλες περιστάσεις τις οποίες καθορίζει αποκλειστικά και μόνο κάθε γυναίκα με την ελευθερία της βούλησής της. Ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι. Αποσύρω την συμμετοχή μου”

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα