Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας 15/6 – Τι να προσέξω σήμερα

Από το «Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη» των τελευταίων ημερών, περνάμε στο «Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε ταβέρνες, πλατείες κι αλάνες» κάνοντας δεήσεις για να επανέλθουμε σε μια ισορροπία.

Περπατάμε ακόμα μισοζαλισμένοι, με το μυαλό θολό και τις κινήσεις μηχανικές, προσπαθώντας να διευθετήσουμε τα απροσδόκητα πάνω – κάτω των ημερών.

Συνεχίζουμε και σήμερα λοιπόν την μάταιη προσπάθεια διευκρίνησης των γεγονότων και προσπαθούμε να διατηρηθούμε ψύχραιμοι.

Αυτό που μας τραβάει όμως την προσοχή είναι η κόντρα του Κρόνου με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και ο αντίκτυπός της τη δεδομένη στιγμή είναι πιο ισχυρός και προβληματικός.

Αυτή η πλανητική συγκυρία με τα υπάρχοντα δεδομένα έρχεται για να μας ξεσηκώσει ενάντια σε κάθε μορφής καταπίεση και περισσότερο από όλα ενάντια σε κάθε μορφής εξαπάτηση.

Ξεσπάμε σαν ηφαίστεια τη συσσωρευμένη μας λάβα αλλά δεν χάνουμε τη διάκριση και μπορεί να πέσουμε σε μεγάλες παγίδες και λάθη.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τον αληθινό ένοχο ή φταίχτη και κάνουμε άδικες σκέψεις ή αντίθετα χαριζόμαστε εκεί που δεν πρέπει.

Είναι απολύτως απαραίτητο αυτές τις μέρες να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ή να λύσουμε τις αμφιβολίες μας αλλά μέσα από πάρα πολύ ψάξιμο και υπομονή.

Το ζητούμενο της κόντρας του Κρόνου με τον Ουρανό είναι η δικαίωση που προκαλείται μέσα από τη διάλυση.

Η Σελήνη στον Λέοντα μας κάνει τονωτικές ενέσεις μεγαλοψυχίας και από το απόγευμα, η αρμονική όψη της με τον Ήλιο, μας χαρίζει ένα χαμογελαστό και διασκεδαστικό βράδυ αλλά όχι απαλλαγμένο από τις ανησυχίες μας.

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, καλούνται να αντιμετωπίσουν περισσότερο από άλλους το παρελθόν σε όλες τις μορφές του και να παλέψουν για το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

www.facebook.com/katerina.saloniki.3

www.facebook.com/kosmogramma.gr

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

www.kosmogramma.gr

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα