Πέτρος Φιλιππίδης

Τι ετοιμάζουν οι πρωταγωνίστριες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η κρυφή συμφωνία τους

Σε λίγες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης: θα καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού καθώς θα κριθεί αν θα προφυλακισθεί ή όχι. Η βαρύτερη κατηγορία είναι αυτή του βιασμού, που βάση κατηγορητηρίου συνέβη το 2009. Ο ηθοποιός αρνείται την πράξη και υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα είχε εμμονή μαζί του.

Η στάση του Πέτρου Φιλιππίδη μέσω του υπομνήματός του είναι ότι και οι τρεις καταγγέλλουσες Λένα Δροσάκη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πινελόπη Αναστασοπούλου λένε ψέματα και το κίνητρό τους είναι η εκδίκηση.

Τονίζει την σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ότι τα λεγόμενα της Λένας Δροσάκη είναι εντελώς ψευδή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News και οι τρεις γυναίκες κρατούν την ίδια στάση “σιγή ιχθύος”

Στους δικούς τους ανθρώπους λένε: «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», τονίζοντας μάλιστα με νόημα πως «όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί». Και σε αυτό είναι κάθετες. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του πρωταγωνιστή περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενοχλήθηκαν και συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο, παίρνοντας απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, γιατί πιστεύουν ότι αυτός είναι ο σκοπός του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις απαντήσεις που δίνουν στις συνεντεύξεις τους στα ΜΜΕ. Οι απαντήσεις είναι γενικές και αφορούν γενικότερα την σεξουαλική παρενόχληση και δεν μιλάνε για συγκεκριμένα γεγονότα, κυρίως για ότι περιλαμβάνεται μέσα στις καταγγελίες τους.

Επίσης και οι τρεις περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσουν τις σκέψεις τους για συκοφαντική δυσφήμηση.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin