Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας  16/6  – Τι να προσέξω σήμερα.

Το κοινό ερωτηματικό μεγάλης εμβέλειας, είναι το πότε θα σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία που ζούμε.

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι τόσο έντονη, που πλέον κάθε ξαφνική ανατροπή, εμπόδιο, καθυστέρηση ή ματαίωση αρχίζουν να μην μας εκπλήσσουν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί και το καλό της υπόθεσης.

Εκείνα όμως που οι περισσότεροι δεν μπορούμε να ελέγξουμε είναι η αφηρημάδα, η απώλεια μνήμης λόγω υπερβολικού άγχους και τα λάθη που κάνουμε από λάθος αποφάσεις και χειρισμούς.

Την ίδια στιγμή τα αιτήματα για ελευθερία και λύτρωση από απωθημένα γιγαντώνονται ενώ βλέπουμε ανθρώπους που θεωρούσαμε συγκροτημένους, πρακτικούς και λογικούς, να έχουν πολλά στεγανά και κολλήματα.

Σήμερα η Σελήνη περνάει στη Παρθένο στις 6.00 τα ξημερώματα και λίγο αργότερα θα έρθει σε κόντρα με τον Δία, από τις πρώτες μοίρες των Ιχθύων.

Ως το μεσημέρι θα νιώθουμε έντονα την επιθυμία να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις και να κινηθούμε διαδικαστικά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, τόση που μπορεί να χάσουμε την ουσία.

Ωστόσο η τάση μας να υπερβούμε τις δυσκολίες έστω και αν είναι ουτοπική, είναι αξιοθαύμαστη και αποτελεί μια σοβαρή αντίσταση στον λήθαργο που έχουμε υποπέσει χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Από το μεσημέρι και μετά η οργάνωσή μας γίνεται καλύτερη, εστιάζουμε περισσότερο στις καταστάσεις, ενώ προς το βράδυ μπορεί και να πετύχουμε να βάλουμε μια τάξη σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ιδανική μέρα για να ασχοληθούμε με τα κατοικίδια και να μεριμνήσουμε γενικότερα για τα ζώα και τις ανάγκες τους.

Για άλλη μια μέρα περισσότερο από όλους, Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, χρειάζεται να αντισταθούν σε κατασταλτικές διαθέσεις και να μην υποκύψουν σε εύκολες επιλογές.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin