Ανοργάνωτο το γραφείο δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior για την αποψινή επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

Σήμερα το βράδυ στις 21:00 ο οίκος Dior θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό show στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, η συλλογή «Dior Cruise Collection» θα αναδείξει την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία και τις αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός και της ομορφιάς. Θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση και θα παρουσιαστεί παγκόσμιο επίπεδο από τα ΜΜΕ. Θα υπάρχει μόνο ένας εκπρόσωπος-δημοσιογράφος από κάθε συχνότητα.

Η φωτογράφιση στην Ακρόπολη και η επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, ως ένα γεγονός θεμελιώδους σημασίας για την Ευρώπη και τις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας.

Δημοσιογράφος της εκπομπής “Κου Κου” βρέθηκε έξω από το στάδιο και σχολίασε την περιβόητη πρόσκληση στους 400 μυστικούς καλεσμένους.

Αυτή είναι η πολυπόθητη πρόσκληση του Dior για την οποία ειπώθηκαν και γράφτηκαν, θεωρούμε αδικαιολόγητα, τόσα πολλά.

Πολλά στελέχη μεγάλων ομίλων ΜΜΕ δεν έχουν πάρει πρόσκληση, όπως θα έπρεπε και σε συνδυασμό με την σωστή παρέμβαση του Έλληνα σχεδιαστή Βαίσλη Ζούλια, έγινε viral στα social media η σνομπ συμπεριφορά του γαλλικού οίκου. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι παλιακές και θυμίζουν δεκαετίες που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο Έλληνας σχεδιαστής υποστήριξε τα εξής: «Ήταν λάθος του pr του γαλλικού οίκου να μην καλεστούν όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές. Εμένα η πρόσκλησή μου, μόλις έφτασε χθες. Εμείς τιμούμε τον Dior με την παγκόσμια υπεραξία της κληρονομιάς μας, όχι το αντίθετο».

Εμείς ρωτάμε γιατί οι καλεσμένοι πρέπει να είναι μυστικοί; Γιατί δεν μιλάμε για κάποιο μυστικό συνέδριο πολιτικής σημασίας, αλλά για μια γιορτή της μόδας και επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάνε ότι ο DIOR είναι φιλοξενούμενος της Ελλάδας. Η τόση πολύ μυστικοπάθεια είναι αναίτια και ελαφρώς αλαζονική. Ο Dior είναι ένας ιστορικός οίκος και δεν έχει ανάγκη από μια τέτοια συμπεριφορά.

Περιμένουμε να θαυμάσουμε στην πασαρέλα την “Ελληνίδα Καρυάτιδα” Ροζάνα Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin