Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

«Τζάμπα κρατάς λογαριασμό, τζάμπα σωστός με το στανιό», τραγουδάει ο Σωκράτης Μάλαμας, σε μια μέρα που της ταιριάζει απόλυτα ο στίχος.

Η Σελήνη στην Παρθένο πασχίζει να βάλει μια τάξη, να ιεραρχήσει και να φτιάξει λίστες αλλά η εποχή δεν προσφέρεται για πειθαρχία, ακόμα και αν την επιθυμούμε.

Από το πρωί έως το μεσημέρι η κόντρα της με τον ανάδρομο Ερμή, προκαλεί λεκτικές εντάσεις και εκνευρισμό. Άλλη μια μέρα που θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια και τις αντιδράσεις μας και να μην δίνουμε ευκαιρίες για ρήξεις και παρεξηγήσεις.

Οι ώρες αυτές λοιπόν είναι ακατάλληλες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, πάσης φύσεως ρυθμίσεις, διαβεβαιώσεις και συζητήσεις.

Τα εμπόδια είναι πολλά ακόμα και αν νομίζουμε πως συνεννοηθήκαμε.

Ακολουθεί ένα ευχάριστο διάλειμμα με την αρμονική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στην καρδιά του μεσημεριού και ως νωρίς το απόγευμα μπορούμε να απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές, τρυφερότητα και νοιάξιμο από αγαπημένους ανθρώπους ή φίλους μας.

Είναι οι κατάλληλες ώρες για να ζητήσουμε χάρες και εξυπηρετήσεις και γενικότερα για να ελαφρύνουμε το πιθανό βαρύ κλίμα.

Από το απόγευμα και μετά, μπαίνουμε στην κόντρα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, η οποία μας βρίσκει τις βραδινές ώρες, να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στη λογική και στην ευαισθησία.

Λόγω του ότι νιώθουμε ευάλωτοι και ίσως με χαμηλή ενέργεια, το βράδυ αυτό ας προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε με οτιδήποτε μας ξεκουράζει και μας ικανοποιεί, αποφεύγοντας όσα και όσους δεν μας ταιριάζουν.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε ένα κουραστικό έργο, προσπαθώντας αξιοθαύμαστα να αλλάξουν το σενάριο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα