Καλοκαιρινές βόλτες στην Πάρνηθα

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Πάρνηθας! Μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία!

Το καλοκαίρι στο βουνό είναι αλλιώς. Ξυπνάς και απ’ το παράθυρο μπαίνει δροσερός βουνίσιος αέρας που μυρίζει έλατο και πεύκο! Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Πάρνηθας, με διαμονή στο Καταφύγιο Μπάφι απευθύνεται στα παιδιά που θέλουν να:

  • να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αναρρίχηση,
  • να λερωθούν,
  • να δουν ελάφια, πουλιά και παράξενα είδη μανιταριών,
  • να λύσουν γρίφους ψάχνοντας κρυμμένους θησαυρούς,
  • να ζήσουν νυχτερινές περιπέτειες,
  • να μπορούν να αυτοοργανώνονται,
  • να κάνουν νέους φίλους ώστε να αισθανθούν τι σημαίνει πραγματική αλληλεγγύη και ομαδικότητα,
  • να γίνουν καλλιτέχνες με υλικά της φύσης,
  • να ανακαλύψουν τον κόσμο των ζώων και των φυτών αλλά και
  • να μάθουν να «διαβάζουν» και να παρατηρούν τ’ αστέρια.

Παραλαβή & Παράδοση παιδιών

Για το επταήμερο και το δεκαήμερο πρόγραμμα δίνουμε ραντεβού στις 9:00πμ στο parking του τελεφερίκ, στους Θρακομακεδόνες. Εκεί θα βρίσκεται ο υπεύθυνος του προγράμματος κος Χέλης Γιάννης, τηλ επικοινωνίας: 6974 871203. Την τελευταία ημέρα, οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά από το καταφύγιο Μπάφι στις 16:00. Εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες πραγματοποιούμε και μία μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή!

Για το τετραήμερο πρόγραμμα το ραντεβού μας είναι στις 09:00πμ στο parking του τελεφερίκ, στους Θρακομακεδόνες. Εκεί θα βρίσκεται ο υπεύθυνος του προγράμματος κος Χέλης Γιάννης, τηλ επικοινωνίας 6974 871203. Για την επιστροφή των παιδιών, το ραντεβού θα είναι και πάλι στο parking του τελεφερίκ, στις 16:00μμ.

Η διαδικασία γνωριμίας των παιδιών, καθώς και όλα τα παιχνίδια που γίνονται έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν φίλους και παρέες. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό όλο το γκρουπ να συγκεντρωθεί μαζί από τη αρχή.

Η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί συναρπαστικά ημερήσια αλλά και πολυήμερα προγράμματα στην Πάρνηθα! Μεταξύ αυτών Εξερεύνηση στο Δάσος, Κυνήγι Θησαυρού, Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό, Σχολικές Εκδρομές και Camp για δραστήρια παιδιά! Στόχος μας να εμφυσήσουμε στους συμμετέχοντες μας την αγάπη για τη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Όλες μας οι δραστηριότητες υλοποιούνται με ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς/συνοδούς και τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας!

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων πατήστε εδώ

Photo cover:instagram/petrospre

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα