Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας  18/6  – Τι να προσέξω σήμερα!

Με τον καιρό να θυμίζει ξανά καλοκαίρι και με την ευχή να σταθεροποιηθεί και η τόσο μεταβλητή καθημερινότητα, φτάνουμε μια μέρα πριν, από ένα συμπαθητικό Σαββατοκύριακο.

Σήμερα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στις 11.53 το πρωί και μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα κόλπα του ανάδρομο Ερμή και να τον τριπλάρουμε με διπλωματία και χάρη.

Σίγουρα είμαστε πιο κοινωνικοί, πιο επικοινωνιακοί και πιο υποψιασμένοι. Δεν αφήνουμε να ταραχτεί εύκολα η ησυχία μας και δεν δίνουμε σημασία σε προκλήσεις.

Η διαφορά της σημερινής μέρας όταν τα βασικά παραμένουν ίδια, είναι πως μπορούμε να ξεγλιστράμε με μαεστρία από τις παγίδες έχοντας την ικανότητα  να μην αφήνουμε περιθώρια σε όσους δεν επιθυμούμε.

Καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις που έχουν μεγαλύτερη υπόσταση από τις προηγούμενες αλλά σε καμία περίπτωση δεν προχωράμε σε οριστικές κινήσεις.

Ωστόσο είναι ιδανική μέρα για δράση, έρευνα και κινητοποίηση προς τους στόχους και τις επιθυμίες μας, λόγω της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον Άρη που κορυφώνεται στις 7.32 το απόγευμα.

Από αργά το μεσημέρι και μετά θα δούμε τις επιθυμίες μας να διογκώνονται ενώ θα μας νοιάζει πολύ η περιποίηση και ο καλλωπισμός μας.

Ιδανικές ώρες για κομμωτήριο, μασάζ, τατουάζ, φτιάξιμο νυχιών και φρυδιών, αποτρίχωση, αγορές ρούχων ή οποιωνδήποτε προσωπικών ειδών και γενικότερα για όλες εκείνες τις περιποιήσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

Περισσότερο από όλους απολαμβάνουν την ημέρα Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που αντιλαμβάνονται την όαση μέσα στην ξηρασία και σπεύδουν να την εκμεταλλευτούν.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα