Μέγιστη παιδική αντηλιακή προστασία για ξένοιαστα παιχνίδια στη παραλία

Με τα παιδικά αντηλιακά της Gerovital, τα παιδιά μπορούν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα με ασφάλεια, χωρίς να φοβούνται τα εγκαύματα. Τόσο ο αντηλιακός παιδικός αφρός με spf 30, όσο και η αντηλιακή παιδική λοσιόν λοσιόν με spf 50, με την σωστή χρήση, προσφέρουν υψηλή προστασία από UVA και UVB. Η μοναδική φόρμουλα Rona Care Bronzyl, που προστατεύει τα παιδιά από ηλιακά εγκαύματα και αφήνει τα παιδιά να χαρούν τα παιχνίδια στην παραλία και στη πισίνα.

Αντηλιακός Παιδικός Αφρός SPF 30

Αντηλιακός Παιδικός Αφρός SPF 30

Αντηλιακός παιδικός αφρός, αδιάβροχος, χωρίς αλκοόλ. Ενυδατώνει ενώ παρέχει υψηλή προστασία UVA / UVB. Περιέχει οργανικά φίλτρα τελευταίας τεχνολογίας, Βιταμίνη Ε, Πανθενόλη και την μοναδική φόρμουλα Rona Care Bronzyl, που προστατεύει τα παιδιά από ηλιακά εγκαύματα. Ενεργοποιεί το φυσικό μαύρισμα, έχει ευχάριστη υφή και απορροφάται άμεσα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Αντηλιακή Παιδική Λοσιόν SPF 50

Αντηλιακή Παιδική Λοσιόν SPF 50

Αντηλιακή παιδική λοσιόν, αδιάβροχη, χωρίς άρωμα. Ενυδατώνει ενώ παρέχει υψηλή προστασία UVA / UVB. Περιέχει οργανικά φίλτρα τελευταίας τεχνολογίας, Βιταμίνη Ε και την μοναδική φόρμουλα Rona Care Bronzyl, που προστατεύει τα παιδιά από ηλιακά εγκάυματα. Ενεργοποιεί το φυσικό μαύρισμα ενώ έχει ευχάριστη υφή. Parabens Free. Δερματολογικά ελεγμένο.

Photo cover:pixabay.com/BARBARA RIBEIRO

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα