Ελεονώρα Μελέτη

Ξέσπασε κατά του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Μελέτη -Tι συνέβη (βίντεο)

Θέση υπέρ του Γιώργου Τσαλίκη στη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΪ πήρε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον δρόμο 89,8.  Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στήριξε τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος υπέγραψε στα μέσα Απριλίου συμβόλαιο ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει στη συνεργασία τους.

Το απόσπασμα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως η άποψη της Ελεονώρας Μελέτη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πριν από τέσσερα χρόνια το επαγγελματικό της διαζύγιο από τον ΣΚΑΙ δεν ήταν «βελούδινο» και είχαν ανταλλάξει οι δυο πλευρές εξώδικα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη σε αυτή τη δύσκολη συνεργασία, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει ο Γιώργος Τσαλίκης. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας, ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στη δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.

Όταν τους πήγα στα δικαστήρια,  είχαν βγει οι συνάδελφοι κι έλεγαν δεν είναι καλό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστώ με τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Μιλήσαμε με τον Γιώργο Τσαλίκη γιατί είναι κοινός παρονομαστής» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα