Άδοξο τέλος για την Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές στο female-g οι σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη και του ALPHA ήταν όλο το χρόνο τεταμένες, γιατί είχε δοκιμαστεί σε διάφορα concept και τα νούμερα παράμειναν χαμηλά. Δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμη με όλο το team του σταθμού και επιπλέον η εκπομπή “Μεσάνυχτα” δεν έφερε την τηλεθέαση που περίμενε ο ALPHA, ήταν δρομολογημένο το άδοξο τέλος

Η αυλαία τέλους για την εκπομπή “Μεσάνυχτα” θα πέσει την ερχόμενη Τετάρτη. Οι καλεσμένοι της τελευταίας εκπομπής είναι ο Μάριος Ιορδάνου και ο Λευτέρης Λαζάρου.

Να θυμίσουμε ότι θα αναλάμβανε την πρωινή καθημερινή infotainment ζώνη, πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, σε ένα ειδικό concept με την ίδια μπροστά αλλά τον Νίκο Μάνεση επικεφαλής πίσω από τις κάμερες. Υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τους και η εκπομπή “Ώρα για Μελέτη” αντικαταστάθηκε πολύ γρήγορα από το “T-Live” της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Τα Μεσάνυχτα” προέκυψαν από το συμβόλαιό της που το πρόβλεπε και ενώ αρχικά ήταν με δύο επεισόδια την εβδομάδα, κατάληξε με ένα επεισόδιο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει η επόμενη τηλεοπτική στέγη που θα συνεργαστεί θα είναι το MEGA, μάλλον, με πρωινή εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα