Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείχνει πώς είναι η κοιλιά της έναν χρόνο μετά την εγκυμοσύνη (φωτό)

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβαστακαντήρα.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram για να δείξει πώς είναι η κοιλιά της έναν χρόνο μετά την εγκυμοσύνη. Η σύζυγος του ηθοποιού, Γιώργου Χρανιώτη, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα αποδοχής και αυτοπεποίθησης.

«Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου,αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας,ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό! Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω τών πολλών ωρών χορού που έχω κάνει!

Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα,χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις(για να είναι το μωρό μου καλά)με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου,αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες! Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια,μια αντιαισθητική λεπτομέρεια ,εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου,η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin