Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου  19 και 20/6  – Τι να προσέξω το διήμερο!

Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας για να μας ξεκουράσει και να ξεθολώσει όσο το δυνατόν το ομιχλώδες τοπίο των σχέσεων και των επαφών μας.

Θα υπάρξουν αρκετές  κοινωνικές γνωριμίες και επαφές, που κάποιες μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Το Σάββατο η Σελήνη στον διπλωματικό και κοινωνικό Ζυγό χαρίζει ευχάριστες στιγμές με παρείστικη διάθεση, τάση συνεργασίας, ομόνοιας και μοιράσματος.

Οι αρμονικές όψεις της με τον Κρόνο στις 10.15 το πρωί και με τον ανάδρομο Ερμή στις 4.22 το μεσημέρι, μας εγγυώνται πως από το πρωί ως αργά το απόγευμα θα απολαύσουμε ηρεμία, συνεννόηση και αποκατάσταση δυσκολιών.

Ειδικά όσοι ταξιδέψουν ή είναι ήδη μακριά από τον τόπο διαμονής τους, θα αποζημιωθούν και θα νιώσουν ικανοποίηση και ξενοιασιά.

Το Σαββατόβραδο η Σελήνη κοντράρεται με την Αφροδίτη και μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα ενώ έντονες μπορεί να  είναι οι αποκλίσεις στο γούστο και στην επιλογή διασκέδασης.

Την Κυριακή ως το μεσημέρι απολαμβάνουμε μια όμορφη μέρα όπου και αν βρισκόμαστε με πολύ φιλική και αγαπησιάρικη διάθεση, με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο.

Στις 3.00 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στις 6.35 κορυφώνει την αρμονική όψη της με τον Δία. Το διάστημα αυτό χρειαζόμαστε να απομονωθούμε, ίσως δεν μπορούμε πλέον την πολυκοσμία και τις φωνές και αποσυρόμαστε για να βιώσουμε πολύ προσωπικές και δημιουργικές στιγμές.

Προς το βράδυ η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη γύρω στα μεσάνυχτα, μπορεί να προκαλέσει ένταση και ανησυχία για μια προσδοκία μας ή να μας κρατήσει περισσότερες ώρες μακριά από τα κρεβάτια μας.

Το Σάββατο ευχαριστιούνται περισσότερο Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι ενώ την Κυριακή Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι, αλλά όλοι μας αισθανόμαστε καλά εφόσον οι τάσεις είναι ως επί το πλείστον θετικές.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα