Τα τρία ζώδια που κρατάνε φιλικές σχέσεις μετά το χωρισμό

Υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι χωρισμοί. Κάποια ζώδια κρατάνε επαφές με τους πρώην και κάποια άλλα δεν θέλουν ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουν μαζί τους. Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Τοξότης ξέρουν να χειριστούν την επαφή μετά τον χωρισμό. Δεν κρατάνε κακίες και αν όντως είχανε νιώσει δυνατά συναισθήματα, είστε πάντα ένα δικό τους κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που κάνει πολύ συχνά σχέσεις. Αν αποφασίσει ο ίδιος να χωρίσει επειδή του έχει τελειώσει ο έρωτας, έχει τη δύναμη να κρατήσει φιλική σχέση με το πρώην ταίρι του. Άλλωστε ήταν ένας άνθρωπος που έχει μοιραστεί πράγματα μαζί του, δεν θέλει και δεν μπορεί να τον βγάλει εξολοκλήρου από τη ζωή του. Θέλει να μαθαίνει τα νέα του και λειτουργεί και ως σύμβουλος σε τυχόν προβλήματα που του προκύψουν

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ως δίκαιος, εφόσον έχει αποφασίσει ο ίδιος να χωρίσει ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες προς όφελος του. Αν τον έχουν χωρίσει θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για να επεξεργαστεί το γεγονός, που όμως μετά από λίγο καρό θα το ξεπεράσει. Θα κρατήσει επαφή με το πρώην ταίρι του, αλλά τόσο όσο! Αν τον έχουν χωρίσει πάντα θα υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να κρατήσει φιλικές σχέσεις είτε τον χωρίσουν, είτε την απόφαση του χωρισμού την έχει πάρει ο ίδιος. Η ελευθερία του πάνω από όλα! Όσο έχει την ελευθερία του όλα καλά. Μπορεί να γίνει και ο καλύτερος φίλος μετά τον χωρισμό, γιατί πολύ απλά δεν θα νιώθει ότι ανήκει σε κάποιον και λειτουργεί καλύτερα.

Photo cover: pixabay.com /👀 Mabel Amber, who will one day 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα