Θύμωσε ο Κάρολος, δεν θα επιτρέψει στον Άρτσι να γίνει πρίγκιπας

Εξοργισμένος με τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, σε τέτοιο σημείο, που θέλει να βεβαιωθεί ότι ο 2χρονος εγγονός του Άρτσι δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας.

Σύμφωνα με την The Mail on Sunday, ο κληρονόμος του βρετανικού θρόνου κατέστησε σαφές πως ο πρίγκιπας Χάρι και ο γιος του δεν θα έχουν θέση μεταξύ των πρώτων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει τους Σάσεξ και πιστεύεται – σύμφωνα με την Mail on Sunday – ότι προκάλεσε τις πικρές κατηγορίες που εξαπέλυσαν από την Αμερική ενάντια στον πρίγκιπα Κάρολο και την βασιλική οικογένεια. Όπως ισχύει μέχρι σήμερα, τα εγγόνια του διαδόχου του θρόνου έχουν το δικαίωμα να πάρουν τον τίτλο του πρίγκιπα, αλλά ο Κάρολος είναι αποφασισμένος να περιορίσει τον αριθμό των βασικών βασιλικών.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος έχει ήδη δηλώσει στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ πως σχεδιάζει να αλλάξει τα νομικά έγγραφα για να διασφαλίσει πως ο Άρτσι δεν θα μπορέσει να πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα, που κανονικά θα κληρονομούσε μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με μία πηγή κοντά στο ζευγάρι. Η απόφαση αυτή, που έρχεται μετά από μήνες έντονων συζητήσεων πίσω από τα παρασκήνια, φέρεται πως οδήγησε σε νέες συγκρούσεις μεταξύ του Χάρι και των συγγενών του. «Ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν ότι ο Άρτσι δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας, ακόμη και όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς» επιβεβαίωσε η πηγή.

Νωρίτερα φέτος, μια πηγή κοντά στους Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι πράγματι περίμεναν πως ο Άρτσι θα γινόταν πρίγκιπας όταν ο Κάρολος, γινόταν βασιλιάς. Αλλά τελικά έμαθαν τις προθέσεις του Καρόλου λίγο πριν την συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin