Σταύρος Δογιάκης: Ολα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» αυτοκτόνησε

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα δώσουν την απάντηση για τις συνθήκες θανάτου του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 53χρονος βρέθηκε σε δασώδη περιοχή πεσμένος μπρούμυτα, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο και στα δεξιά του εντοπίστηκε ένα εννιάρι πιστόλι.

Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσουν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του που θα πιστοποιούν ότι ο ίδιος χρησιμοποίησε το πιστόλι. Ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Οι αρμόδιες αρχές επιδιώκουν τώρα να εξιχνιάσουν τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν οι άνδρες της αστυνομίας, το τελευταίο στίγμα του κινητού του Σταύρου Δογιάκη εξέπεμψε στην περιοχή του Αμαρουσίου. Στη συνέχεια οδήγησε με το αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, μέχρι την περιοχή κοντά στη μονή του Αη Γιάννη του Κυνηγού, κοντά στα Γλυκά Νερά και τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Εκεί εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, περπάτησε μέσα στο δάσος και μετά από λίγο, είτε όρθιος είτε καθιστός, πιθανότατα τράβηξε τη σκανδάλη.

Το γεγονός ότι το πιστόλι βρέθηκε στα δεξιά του ενισχύει την εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς ο εκλιπών ήταν δεξιόχειρας. Το πτώμα εντόπισαν περιπατητές, που περνούσαν τυχαία από την περιοχή.

Ο 53χρονος είχε εξαφανιστεί ουσιαστικά από το βράδυ της Κυριακής, μετά από έναν γάμο στον οποίο παρέστη. Για την εξαφάνισή του μάλιστα είχε εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin