Το τελευταίας τεχνολογίας spa “έδεσε” στη Μύκονο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια για τον νέο χώρο ομορφιάς και ευεξίας “Azalea Spa”, στη Μύκονο!

Η ιδιοκτήτρια Έλενα Φραγκισκάκη με ολόκληρη την ομάδα του “Azalea Spa” 

Η γνωστή αλυσίδα ομορφιάς και ευεξίας “Azalea Spa” και η ιδιοκτήτρια της, Έλενα Φραγκισκάκη, εγκαινίασε τον τέταρτο κατά σειρά luxury χώρο, αυτήν τη φορά στη στο νησί των ανέμων, την Μύκονο. Στα λαμπερά εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό δημοσιογραφικό & επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας και της Μυκόνου.

Έλενα Φραγκισκάκη-Κατερίνα Καινούργιου-Γιάννης Πουλοπουλος  

Ανάμεσα στους καλεσμένους, special guest ήταν η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τη μουσική επιμέλεια του opening είχε αναλάβει η γνωστή Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου με μουσικές επιλογές που απογείωσαν το event!.

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου-Νατάσσα Ντάγιου-Μάκης Τσέλιος-Αννίτα Ναθαναήλ-Μάνος Κατσαμπούρης 

Ta “Azalea Spa” συνεργάζονται με πολλές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι και τη Γενεύη.

Μέσα από μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών ομορφιάς και υγείας, προσφέρουν στους επισκέπτες τους αλλά και στους ιδιοκτήτες σκαφών την απόλυτη πολυτέλεια των υπηρεσιών του Spa και των θεραπειών ομορφιάς ακριβώς στην πόρτα τους, δημιουργώντας ατομικές θεραπείες με βάση τις ανάγκες τους, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Σόφη Πασχάλη  

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin