Τα ζώδια που καλύτερα να τα αφήνεις στο παρελθόν σου

Υπάρχουν δύο ζώδια που ότι και να σου πουν θα πρέπει απλά να τα αφήσεις στο παρελθόν σου, δεν πρέπει να ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί τους. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος ότι και να σου τάξουν θα τους αφήσεις στο χρονοντούλαπο των σχέσεων, σε ένα ράφι που θα τους βλέπεις για να θυμάσαι τι σου έκαναν και να μην ξαναγυρίσεις. Μπορεί να κλαίνε, μπορεί να ζητάνε συγνώμη, αλλά προσοχή δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Θα σου τάξει αιώνιους όρκους αγάπης, θα σε απατήσει, θα σε χωρίσει, μπορεί να τα φτιάξει και με μία φίλη σου, να έρθει στο ίδιο στέκι που πηγαίνατε μαζί, να σε διαλύσει δεύτερη φορά, να σου πει “κοπελιά τι κάνεις όλα καλά?” και μετά από λίγο καιρό να σε πάρει τηλέφωνο και να σου ζητήσει να βγείτε σαν να μην έχει υπάρξει παρελθόν. Να σε θέλει πάλι από την αρχή και ναι πιστεύω μπορείς να φανταστείς τη συνέχεια…. είναι η ίδια, καρμπόν, ξαναζείς για άλλη μία φορά το ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αν χωρίσει ο ίδιος το ταίρι του, έχει την τάση της επιστροφής. Καταρχήν θέλει να μείνει φίλος με το πρώην ταίρι του, γιατί πραγματικά έχει την έγνοια του, άλλωστε έχει νιώσει και αυτός συναισθήματα στο παρελθόν. Πολλές φορές μέσα από την φιλική σχέση που αναπτύσσεται πια, υπάρχει το ενδεχόμενο του σεξ ή και της επανασύνδεσης. Απλά επειδή ο Υδροχόος είναι πολύ έξυπνος, υποσυνείδητα βαριέται και πάλι πολύ εύκολα, είναι αυτό που λέμε ξαναζεσταμένη σούπα….

Photo cover:pixabay.com/Comfreak 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin