Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Britney Spears : «Μου έχουν βάλει σπιράλ για να μην μείνω έγκυος»

Έκκληση σε δικαστή του Λος Άντζελες να την απελευθερώσει από την δικαστική εντολή που έδωσε στον πατέρα της Τζέιμι τον έλεγχο της ζωής της και της περιουσίας της ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία 13 χρόνια, έκανε η Britney Spears.

«Θέλω να τελειώσει αυτή η κηδεμονία – πιστεύω πραγματικά πως αυτή η νομική επιμέλεια είναι καταχρηστική» είπε η 39χρονη ποπ τραγουδίστρια σε μια έκκληση διάρκειας 35 λεπτών προς τη δικαστή Μπρέντα Πένι.

«Θέλω να μπορέσω να παντρευτώ τον σύντροφό μου και να αποκτήσω μωρό, αλλά η κηδεμονία αυτή λέει ότι δεν μπορώ να το κάνω. Έχω ένα σπιράλ μέσα μου, που με εμποδίζει να κάνω μωρό. Θέλω να πάω σε έναν γιατρό και να το βγάλω για να μπορέσω να αποκτήσω ένα μωρό, αλλά αυτοί μου είπαν όχι. Νιώθω μόνη και θύμα εκφοβισμού».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς έλαβε τον έλεγχο των προσωπικών και επιχειρηματικών της υποθέσεων με εντολή δικαστηρίου το 2008. Η εντολή δόθηκε αφότου η τραγουδίστρια μπήκε σε νοσοκομείο εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία.

Η τελευταία φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε απευθείας σε δικαστήριο ήταν τον Μάιο του 2019, αλλά το δικαστήριο δεν ήταν ανοιχτό στο κοινό και η κατάθεσή της δεν είχε γίνει γνωστή. Οι λεπτομέρειες της ψυχικής της υγείας δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ.

Η Spears περιέγραψε με πολύ μελανά χρώματα τα 13 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων που ζει ενώ διέψευσε ότι έχει άνοια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνη διδάσκει στους χορευτές τις τις χορογραφίες για τα σόου της.

Ανέφερε δε ότι τα τελευταία 8 χρόνια της χορηγούν φαρμακευτική αγωγή συμπεριλαμβανομένου του Λιθίου που αποκάλεσε «ισχυρό φάρμακο».

Συνέκρινε μάλιστα τον εαυτό της με τα θύματα διακίνησης λευκής σαρκός περιγράφοντας μια ζωή όπου ήταν υποχρεωμένη να δουλεύει κάθε μέρα.

«Στην Καλιφόρνια, αυτό που μου συμβαίνει λέγεται sex trafficking, το να υποχρεώνεις κάποιον να δουλεύει παρά τη θέλησή του, να του παίρνεις όλα του τα υπάρχοντα, πιστωτικές, χρήματα, κινητό, διαβατήριο» είπε.

«Αυτοί που μου το έκαναν αυτό δεν θα πρέπει να γλιτώσουν» είπε στο δικαστήριο.

Όπως εξήγησε, δεν γνώριζε ότι μπορούσε να κάνει αίτηση στο δικαστήριο για να λήξει η «κηδεμονία» της.

«Βαρέθηκα να νιώθω μόνη. Αξίζω να έχω τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε στο να κάνω παιδί, οικογένεια, ο,τιδήποτε από αυτά και ακόμα περισσότερα. Αξίζω να έχω ζωή» είπε σε δραματικό τόνο στην 23 λεπτών ομιλία της στο δικαστήριο.

«Δεν θα έπρεπε να είμαι υπό κηδεμονία εφόσον μπορώ να εργαστώ και να μου παρέχω χρήματα και εργασία αλλά και να πληρώσω για άλλους ανθρώπους, δεν είναι λογικό» είπε ακόμα.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin