Τα δύο ζώδια που επιμένουν πάντα πως έχουν δίκιο

Υπάρχουν δύο ζώδια που επιμένουν πάντα ότι έχουν δίκιο. Ο Παρθένος και ο Υδροχόος, ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, έχουν την άποψη ότι πάντα αυτοί έχουν δίκιο και δεν κάνουν πίσω. Η αυτοπεποίθηση τους είναι τόσο ισχυρή που στο τέλος θα τους κάνουν όλους να πιστέψουν, ότι ναι έχουν δίκιο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πάρα πολύ πεισματάρης και έχει εμμονή με το ότι έχει δίκιο. Δεν αλλάζει άποψη με τίποτα, είτε ξέρει, είτε όχι ότι έχει δίκιο ή άδικο. Οι παρατηρήσεις του είναι τόσο πιεστικές που σε πείθουν ότι εσύ έχεις άδικο. Είναι χειριστικός και σε πείθει κάνοντας σε να έχεις και τύψεις που υποστήριξες κάτι διαφορετικό. Ο μανδύας του είναι ότι σε νοιάζεται και σε σκέφτεται και ότι αυτό είναι το καλύτερο για σένα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πάρα πολύ έξυπνος και έχει εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα που τον ενδιαφέρουν. Αυτό είναι ένα αβαντάζ γιατί οι σκέψεις του και οι ιδέες του είναι πολύ προχωρημένες, που οι γύρω του θα τις κατανοήσουν τα επόμενα χρόνια, Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύει ότι έχει πάντα δίκιο και δεν αλλάζει γνώμη, Αν όμως ο συνομιλητής έχει κατάλληλα επιχειρήματα, ίσως και να τον πείσει.

Photo cover:pixabay.com/Niek Verlaan 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin