Ζώδια: Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου – Τι να προσέξω το διήμερο!

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 26 και 27/6  – Τι να προσέξω το διήμερο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο ψυχολογικός μας δείκτης συναγωνίζεται στο κόκκινο τον κλιματικό, εφόσον θα υπάρξουν έντονος εκνευρισμός και διαρκή ένταση.

Ξεκινώντας από το Σάββατο, τις πρωινές ώρες η Σελήνη στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Πλούτωνα και ως αργά το μεσημέρι υπάρχει γύρω μας ένας εξαναγκασμός ή μια αίσθηση του να προλάβουμε οτιδήποτε, λες και δεν θα το ξαναβρούμε.

Το μεσημέρι που θα είναι καυτό από κάθε πλευρά, η Σελήνη κοντράρεται με την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα ως νωρίς το απόγευμα να μην ικανοποιούμαστε με τίποτα, ψάχνοντας συνεχώς αυτό που δεν έχουμε. Αν όμως αποδεχτούμε αυτό που έχουμε, θα πάψουμε να τσουρουφλιζόμαστε.

Στις 5.00 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και το βράδυ μας γίνεται πιο λυτρωτικό, πιο ρεαλιστικό και πιο ήρεμο.

Την Κυριακή υποδεχόμαστε την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, όπου για έναν περίπου μήνα, θα επιδιώκουμε άφθονη διασκέδαση και ψυχαγωγία, πολλές αγορές και τάση να χαρίσουμε στον εαυτό μας μια οποιαδήποτε πολυτέλεια.

Η μέρα όμως πιθανά να ξεκινήσει με εκνευρισμό, πιθανούς διαπληκτισμούς, διαφωνίες και άχαρες συμπεριφορές.

Οι κόντρες της Σελήνης με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, έως το απόγευμα μας κρατάνε σε μια υπερδιέγερση που από τη μία μπορεί να βγει δημιουργικά, αλλά από την άλλη μας εξαντλεί.

Μπορεί να είμαστε συνεχώς σε μια αντιπαράθεση, άλλα να θέλουμε εμείς και άλλα οι άλλοι, να δεχόμαστε αιφνιδιασμούς και αλλαγές στα οποία αντιδράμε άσχημα και γενικά να νιώθουμε άβολα και αγχωμένοι.

Αυτή η έλλειψη ηρεμίας και η δυσκολία απόκτησής της, δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε τις στιγμές όπως αρμόζει σε μια μέρα ξεκούρασης για τους περισσότερους.

Ευτυχώς όμως η μέρα κλείνει αίσια, εφόσον από αργά το απόγευμα μπαίνουμε στην αρμονική επιρροή της Σελήνης με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή.

Όμορφες συζητήσεις και διάθεση κατανόησης, αποκαθιστούν τις τυχόν άσχημες στιγμές που υπήρξαν.

Το Σάββατο ως το απόγευμα Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, αισθάνονται περισσότερο από όλους, πιεσμένοι και απαισιόδοξοι.

Την Κυριακή, Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, έχουν πολλές προσδοκίες και χρειάζονται γερά νεύρα για να αποφύγουν τα αποτελέσματα των εντάσεων.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin