Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική ανάρτησή της λίγο πριν γίνει γιαγιά

Το πρώτο της εγγονάκι θα γνωρίσει σε λίγες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς η κόρη της αναμένεται να γεννήσει μέσα στο επόμενο διάστημα!

Η δημοσιογράφος ταξίδεψε στο Άμστερνταμ, εκεί όπου ζει και εργάζεται η Μαρίνα της, έτσι ώστε να είναι στο πλευρό της αυτές τις μέρες πριν από τον τοκετό.

Η εν δυνάμει γιαγιά, θέλησε να εκφράσει μερικά από τα συναισθήματά της δημόσια και έστειλε τη σκέψη της στα παιδιά που δεν είχαν την τύχη να έχουν τους γονείς τους κοντά τους, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα» έγραψε στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin