Τα ζώδια που σαμποτάρουν την σχέση τους

Σίγουρα έχετε ακούσει την φράση “αυτός στη σχέση του τρώγεται με τα ρούχα του”. Σίγουρα θα πρόκειται ή για έναν Καρκίνο ή για έναν Ιχθύ. Είναι δύο ζώδια που λειτουργούν υποσυνείδητα και δεν καταλαβαίνουν το κακό που προκαλούν πρώτα στον εαυτό τους, μετά στο ταίρι τους και στο τέλος η σχέση διαλύεται και ας υπάρχει και έρωτας και αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θέλει χρόνο για να καταλάβει ότι μπορεί να ανοιχτεί, να συζητήσει, να εμπιστευτεί και να ερωτευτεί. Το καταφύγιο του είναι οι άνθρωποι που θεωρεί δικοί του. Κρατάει πολλά μυστικά και αυτό είναι το μεγάλο του λάθος. Όταν αποκαλυφθούν τα μυστικά του, το ταίρι του δεν θα του έχει πια εμπιστοσύνη και είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό, κάτι που το έχει προκαλέσει ο ίδιος, χωρίς να το θέλει, απλά είναι ο χαρακτήρας του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται με το παραμικρό. Ή θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για να είσαι δίπλα του ή θα τον αφήσεις πολύ γρήγορα. Δεν αποζητά τόσο την επιβεβαίωση, όπως νομίζουν πολλοί, απλά δεν αντέχει την παραμικρή κακή κριτική. Θέλει όλα να τα κάνει καλά και με την απλή υπόδειξή ότι κάτι δεν έκανε καλά αρχίζει η απογοήτευση, που πολλές φορές την εκφράζει και με κλάμα και γκρίνια.

Photo cover:pixabay.com/LAURENCE ROUAULT 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin