Το μοιραίο «λάθος» της 20χρονης Καρολάιν (βίντεο)

Ένα μοιραίο «λάθος» που είχε κάνει η αδικοχαμένη Καρολάιν, φαίνεται πως δυσχέρανε τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, το «λάθος» της άτυχης κοπέλας ήταν πως απέφυγε να μιλήσει στους συγγενείς της στην Αλόννησο για τα όσα ζούσε στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ειδικότερα, οι δικοί της άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτα για όσα βίωνε η νεαρή κοπέλα στο πλευρό του συζύγου της και πως από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Καρολάιν είχε δεχθεί εισηγήσεις για να μιλήσει στους συγγενείς της και ιδιαίτερα στη μητέρα της, ωστόσο η ίδια αισθανόταν «δυνατή» και πως δεν θα κινδυνεύσει μέσα στο γάμο της.

Έτσι εξηγείται και η οργισμένη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν την Αλόννησο, όταν τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος» έκαναν τις πρώτες αναφορές για το ρόλο του 33χρονου στην υπόθεση της ληστείας από τους τρεις κουκουλοφόρους -όπως είχε σκηνοθετήσει και καταγγείλει στις Αρχές.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin