Τι συμβαίνει τελικά με την Κατερίνα Καραβάτου και το Star

Οι φήμες όσο πάνε και πυκνώνουν για το οριστικό τέλος της εκπομπής “Φωλιά των Κούκου” στο Star. Αυτό όπως είναι λογικό έχει φέρει έναν εκνευρισμό στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία βλέπει το τηλεοπτικό της μέλλον λίγο ομιχλώδες, χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη, η εξέλιξη είναι κάτι που την προβληματίζει.

Από την άλλη τo Star ψάχνει για ένα νέο τηλεοπτικό ζευγάρι για τη συγκεκριμένη ζώνη, που κατά 90% έχει καταλήξει. Σύμφωνα με ανάρτηση του Yupiii.gr αυτή τη στιγμή ένα πιθανό σχήμα για την πρωινή ζώνη του STAR είναι το ραδιοφωνικό δίδυμο με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα. Κάποια επίσημη ανακοίνωση για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού δεν πρόκειται να γίνει πριν την επίσημη λήξη της φετινής σεζόν.

Η αναμονή είναι ότι χειρότερο για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και είναι μία άβολη διαδικασία.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε μέσα από τη “Φωλιά των Κουκου” για όλα αυτά που ακούγονται για την ίδια και το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το STAR.

Είπε: “Μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές της, τις αλλαγές της. Αυτό είναι πάρα πολύ θεμιτό. Μια επιχείρηση που είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όπως τα θεωρεί, φυσικά και θα το κάνει. Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ό,τι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά. Είναι και αυτά επίσης πάρα πολύ ωραία να τα σέβεται μια επιχείρηση και νομίζω ότι με έναν ωραίο διάλογο πρέπει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Να μην το πάμε μόνο τηλεοπτικά, να το πάμε και αλλού”

Συνέχισε: “Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος.

“Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα”. Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο. Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος. Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται”.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin