Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε το φύλο των δίδυμων παιδιών που περιμένει

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στον Άρη Καβατζίκη και το “Πάμε Δανάη”.

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για πρώτη φορά για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει, καθώς και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

“Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά” είπε χαρακτηριστικά.

“Ήμουν από τους ανθρώπους που γνώριζα πρώτα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Του έδειξα αυθόρμητα τον θαυμασμό μου, αν και εκείνος δεν ήξερε ποια είμαι” πρόσθεσε.

“Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες. Ωραίο είναι να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση και η μητρότητα ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει.

Αισθάνομαι πάρα πολύ ευλογημένη για κάτι που είχα εγκαταλείψει τελείως ως πιθανότητα. Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά” πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη για το φύλο των μωρών της

“Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα. Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα