Ίος η πρωτεύουσα του Ελληνικού Beach Volley

Ιος, ο απόλυτος αθλητικός προορισμός

Μόλις έχει τελειώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Ios Grand Slam 2021.

Οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας έδωσαν εντυπωσιακές μάχες στην άμμο με αποκορύφωμα τους τελικούς όπου όλοι κρίθηκαν στο tie break. Οι αθλητές είναι οι πιο αυστηροί κριτές , όταν τα σχόλια τους είναι κολακευτικά τότε η διοργάνωση βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Το φετινό τουρνουά δεν κέρδισε απλά τις εντυπώσεις αλλά κατέστησε  την Ίο την πρωτεύουσα του Ελληνικού Beach volley. Γυρνώντας το χρόνο πίσω, περίπου 5 χρόνια, θυμάμαι την πρώτη συζήτηση που είχα με την Βάσω Πετρίδου.

Συμφωνήσαμε και οι 2 ότι αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την παραλία του Μυλοπότα αθλητικό προορισμό. Το όραμα της Βάσως όμως δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα.  

Γνωρίζοντας καλά το νησί θεωρούσε ότι μπορεί να γίνει η Μέκκα του Beach Volley παγκοσμίως.

 Έτσι το 2019 οργανώσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley World tour 1 star. Η διοργάνωση είχε τεράστια επιτυχία. Αθλητές από όλες τις άκρες της Γης έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τις φυσικές ομορφιές του νησιού και την ξεχωριστή οργάνωση που είχαμε σε σχέση με τα άλλα τουρνουά. Επιτέλους ο αθλητής έπαιζε σε μια πανέμορφη παραλία και όχι σε βουνά και σε πλατείες.

Πλέον το νησί της Ίου είναι γνωστό για τον Αθλητισμό του. Μπορεί τα 2 τελευταία χρόνια , λόγο covid , να μην ολοκληρώσαμε τους στόχους που είχαμε, αλλά σίγουρα το 2022 θα γίνει ξανά προσπάθεια να αποτελέσει η Ίος τον απόλυτο παγκόσμιο αθλητικό προορισμό.

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα