Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τον πατέρα της

Το δικαστήριο του Λος Αντζελες απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον αποκλεισμό του πατέρα της από την δικαστική της κηδεμονία, υπό την οποία τελεί από το 2008.

Η απόφαση του δικαστηρίου απαντά σε αγωγή που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο από τον δικηγόρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία αιτήθηκε η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Bessemer Trust να προστεθεί στο καθεστώς κηδεμονίας και ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς να αποκλεισθεί, αναφέρει το CNN.

«Το αίτημα για τον αποκλεισμό του Τζέιμς Π. Σπίαρς αμέσως μετά τον ορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνιας ως μόνου διαχειριστή απορρίπτεται», δήλωσε η δικαστής Μπρέντα Πένι, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, μετέδωσε το CNN.

Η απόφαση εκδίδεται μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας κατά την οποία ζητούσε να τεθεί τέλος στο καθεστώς κηδεμονίας της υποστηρίζοντας ότι την ανάγκασε να λάβει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει την συμπεριφορά της, ότι δεν της επιτρέπεται να λαμβάνει αποφάσεις για τις φιλικές της συναναστροφές ή τις οικονομικές της υποθέσεις, ότι δεν έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει αντισυλληπτικό ενδομήτριο σπείραμα, την στιγμή που θέλει να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα