Χρήστος Δάντης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες περνά ο Χρήστος Δάντης, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αδελφός του, Σάββας Αξιώτης.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης, μέσω ανάρτησής του. Οπως ανέφερε ο τραγουδιστής, ο αδελφός του «έφυγε» από ανακοπή στο σπίτι του στον Βύρωνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, και μετά ακολούθησαν πολλοί. Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο,το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα.

Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπίνες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βυρωνα από ανακοπή. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του,τη Μάνα μας.

Αντίο Σάββα..

Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος»

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin