Αν ζούσε η Νταϊάνα σήμερα θα ήταν 60 ετών – Τα δύο αδέρφια ο Ουίλιαμ και Χάρι τα ξαναβρήκαν για χάρη της

Ο Χάρι και ο Ουίλιαμ, οι γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα μίλησαν και πάλι μετά από 18 μήνες. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 60 ετών. Έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που είναι αφιερωμένο στην μνήμη της μητέρας τους. Έστω και για λίγο έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους και χάρηκαν την εκδήλωση.

Το άγαλμα της Νταιάνα το φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ίαν Ρανκ Μπρόντλι. Η εικόνα μιλάει από μόνη της “απεικονίζει της πριγκίπισσα του λαού να αγκαλιάζει τα παιδιά του κόσμου”.

Ο πρίγκιπας Χάρι άνοιξε τα χέρια του προς τον αδελφό του Ουίλιαμ, ο οποίος όμως παρέμεινε στην θέση του, δεν έχει ξεθυμάνει ακόμα η εγκατάλειψη από το παλάτι. Η σύζυγος του Μέγκαν δεν τον ακολούθησε ούτε αυτή τη φορά στη Βρετανία, δεν είχε παρευρεθεί ούτε στην κηδεία του πρίγκηπα Φιλίππου.

Οι απουσίες που έγιναν αισθητές ήταν σύζυγος της, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος που έχει ξαναπαντρευτεί και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν στην Σκωτία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, για να ενημερωθεί για την επίδραση της κλιματικής αλλαγής.

Η Νταϊάνα είναι η αγαπημένη των Βρετανών και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ., είναι η πριγκίπισσα του λαού. Οι θαυμαστές της απέτισαν φόρο τιμής στις πύλες του Κένσινγκτον, με κόκκινα τριαντάφυλλα, φωτογραφιες και πανό.

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα