Πώς θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή -Χρήσιμα tips για να βρείτε τον κατάλληλο (βίντεο)

Πώς θα διατηρήσω ζωντανή τη σχέση μου; Πώς θα βρω τον κατάλληλο σύντροφο;

Οι σχέσεις απασχολούν όλους κι είναι αλήθεια πως όσο πιο ποιοτικές τόσο πιο ποιοτική και η ζωή σας. Στο παρακάτω η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σας δίνει χρήσιμα tips για να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή και μυστικά για να βρείτε σύντροφο εάν είστε μόνοι.

Ο φόβος της σύνδεσης και ο φόβος της μοναξιάς είναι σίγουρα δύο παράγοντες που ταλαιπωρούν όλους όμως πόσο αληθινοί είναι; Σκεφτείτε, ακόμα και στις φαινομενικά ιδανικές καταστάσεις υπάρχουν αδυναμίες, προβλήματα και δύσκολες στιγμές.

Το σημαντικό είναι να βρείτε τον κατάλληλο-η που θα μπορείτε να μοιραστείτε ακόμα και αυτές τις στιγμές, και που θα θέλετε να είστε μαζί ακόμα κι αν δεν είναι τέλειος-α. Μην ξεχνάτε πως κάθε ηλικία και περίοδος της ζωής σας είναι κατάλληλη για να αποκτήσετε νέο σύντροφο αρκεί να το θέλετε, να το εκπέμπετε και να πιστεύετε ότι αξίζετε να τον/ τη βρείτε!

Το μυστικό κρύβεται στο να μη δίνετε λάθος μηνύματα και να προβάλλετε αυτό ακριβώς που είστε. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις είναι υγιείς και έχουν διάρκεια όταν δίνετε και παίρνετε, αλλά και όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα