Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας & ανακριτής την προφυλάκισή του

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τη δικαιοσύνη ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ήδη μεταχθεί και κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κρίση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του, μέτρησε το γεγονός ότι ο ηθοποιός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το 2008 έως και το 2014 που φέρονται να έχουν τελεστεί οι αξιόποινες πράξεις του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, φέρεται ότι εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης του ηθοποιού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διατυπώνεται η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Επιπλέον, δικαστής και εισαγγελέας στάθμισαν και την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά τη διάρκεια τέλεσης των πράξεών του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έφτασε στην Τρίπολη το μεσημέρι και υποβλήθηκε σε θερμομέτρηση, μετά την μαραθώνια απολογία του στην ανακρίτρια, η οποία κράτησε 10 ώρες.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα