Χαβάη “4-0” – Μια πανάρχαια τεχνική από την Χαβάη, για την ηρεμία μας – 4 λέξεις από την Χαβάη, που θα σε βοηθήσουν

Όλοι μας, κάποια στιγμή στην ζωή μας, έχουμε ονειρευτεί ένα μακρινό ταξίδι στην Χαβάη, για να ηρεμήσουμε , να χαλαρώσουμε και να αλλάξουμε τους ρυθμούς μας. Συχνά αυτό παραμένει ένα σχέδιο που κάποια στιγμή θα το κάνουμε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βιώσουμε αυτή την ηρεμία και την χαλάρωση.

Επειδή όμως αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ, οι φιλόξενοι Χαβανέζοι μας δίνουν την πανάρχαια τεχνική Ho’oponopono, για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να βρούμε την εσωτερική μας γαλήνη και ισορροπία, όπου και να βρισκόμαστε και να δημιουργήσουμε μια μικρή Χαβάη μέσα μας.

pexels.com/TroySquillaci

Οι λέξεις Ho’oponopono σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνουν “να διορθώσουμε ένα λάθος” και δεν χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες, για να την εφαρμόσουμε.

Βασίζεται σε 4 βασικές φράσεις οι οποίες είναι:

-Συγγνώμη!

-Σε αγαπώ!

-Συγχώρεσέ με!

-Είμαι Ευγνώμων!

Η μέθοδος πρεσβεύει, ότι η πραγματικότητα που ζούμε, είναι αυτή που επηρεάζεται και πραγματοποιείται από αυτό που σκεφτόμαστε και έχουμε μέσα μας.

Άλλωστε οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη.

Για να εφαρμόσετε την πρακτική του Ho’oponopono το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε ένα ήσυχο μέρος να κλείσετε τα μάτια και να αρχίσετε να επαναλαμβάνετε τις φράσεις:

Συγγνώμη… Σε αγαπώ… Συγχώρεσέ με… Είμαι ευγνώμων…

Πολλές από τις καταστάσεις που σας απασχολούν θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο μυαλό σας και να προσπαθούν να ταράξουν την ισορροπία σας.

Παραμείνετε σταθεροί στην επανάληψη και στο να αισθάνεστε το πραγματικό νόημα των φράσεων και σιγά σιγά θα αρχίσουν να υποχωρούν, οδηγώντας σας σε μία κατάσταση ευφορίας και γαλήνης.

Επαναλάβετε όσο συχνά το χρειάζεστε… καλή Πρακτική!!!

photo cover: pexels.com/RecalMedia

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα