Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την προφυλάκιση του Φιλιππίδη και το πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα

H Έλενα Ακρίτα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και σχολίασε την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και αναφέρθηκε και στην Βάνα Μπάρμπα, που από την αρχή της υπόθεσης είχε ταχθεί στο πλάι του ηθοποιού.

Έγραψε: «Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταγγελθεί από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη που κατέθεσαν καταγγελία σε βάρος του, πρώτα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και μετά προχώρησαν σε ανάλογες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και είχε δηλώσει πως θα χτύπαγε την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη για να κάνει θέατρο μαζί του, καθώς και ότι πίστευε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος.

Είχε δηλώσει: «Είναι αθώος. Εγώ αυτό θα πιστεύω και το ίδιο αυτοί οι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια με αυτό το τόσο χαρισματικό ταλέντο… όση κατάχρηση εξουσίας και να έχουν κάνει… γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν συνάδει η ποιότητα με το να γίνεις χυδαίος. Γιατί ένας άνθρωπος που παραβιάζει μία γυναίκα, το κορμί της και την ψυχή της, μιλάμε για την απόλυτη χυδαιότητα. Δεν συνάδει – το ένα είναι φως και το άλλο είναι σκοτάδι. Αυτό πιστεύω εγώ και το να μου στερούν το δικαίωμα να λέω την άποψή μου δεν θα το καταφέρει κανείς».

Η ηθοποιός ξαναμίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί” για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και είπε:

«Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα. Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα