Τέλεια πόδια για το καλοκαίρι

Ένα σημείο του σώματος που αναδεικνύεται έντονα το καλοκαίρι και τραβάει τα βολέματα όλων είναι τα πόδια. Η φροντίδα τους είναι πολύ σημαντική για να είναι και όμορφα και υγιή. Συνήθως οι γυναίκες δύο πράγματα προσέχουν και φροντίζουν από το Μάιο μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου, το πεντικιούρ και το μαύρισμα των ποδιών. Στο πεντικιούρ πρέπει απαραίτητα να φροντίζουμε τις φτέρνες μας για να είναι μαλακές και ενυδατωμένες. Όσον αφορά το μαύρισμα χρησιμοποιούν λάδια μαυρίσματος ή κρέμα αυτομαρσματος.

Προτείνουμε την θεραπευτική κρέμα για τις φτέρνες ποδιών της Gerovital. Οι σκισμένες φτέρνες εκτός από πρόβλημα αισθητικό, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα υγείας το οποίο θα προκαλέσει πόνο και δυσφορία. Για να αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση, η νέα κρέμα για τις φτέρνες με μπαμπού είναι ειδικά κατασκευασμένη για να αφαιρεί τα σκισίματα και το παχύ & τραχύ στρώμα που εμφανίζεται στις φτέρνες, δίνοντας ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα. 

Θεραπευτική Κρέμα για τις Φτέρνες Ποδιών

Προτείνουμε την κρέμα αυτομαυρίσματος AUTOBRONZANTA της Gerovital, που θα σου προσφέρει ένα άμεσο και ακίνδυνο μπρούντζινο φυσικό ομοιόμορφο μαύρισμα, που δεν κιτρινίζει, ούτε αφήνει το δέρμα πορτοκαλί, αφήνει την αίσθηση της λείας και ενυδατωμένης επιδερμίδας. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος, απορροφάται γρήγορα και περιέχει βούτυρο από Κακάο, βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Κρέμα Αυτομαυρίσματος

Photo cover:pixabay.com/Chanel West Coast 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα